Afgelopen zomer opende Fysiofit haar 7e locatie in Den Haag in Leyenbrug in Leefstijlcentrum Haaglanden. In februari 2024 opende onze 8e locatie in Gezondheidscentrum de Rubenshoek, onze tweede locatie in de Haagse Schilderswijk.

Vlak tegenover het Haga Ziekenhuis is recent Leefstijlcentrum Haaglanden geopend. Naast dat wij hier reguliere fysiotherapie verzorgen participeren wij actief in het stimuleren van een gezonde leefstijl binnen dit centrum. Dit doen we onder andere door samenwerkingen aan te gaan. Daarnaast zijn we sinds februari 2024 onderdeel van Gezondheidscentrum Rubenshoek alwaar Marleen Sibeijn haar praktijkhouderschap, na ruim 32 jaar, per heden vol vertrouwen overgedragen aan de nieuwe praktijkeigenaren, Eric-Jan van Daatselaar en Dario van Klaveren van Fysiofit Den Haag.

Leefstijlcentrum Haaglanden

Samen werken aan herstel is sinds jaar en dag ons motto. Op deze locatie doen we dit door nauw samen te werken met onder andere: Haga Ziekenhuis, LUMC, Diëtisten Leemborg, Rondom Podotherapie, Capri Hartrevalidatie, Gemeente Den Haag, Apotheek Pillen & Praten en nog meer!

Diensten

U kunt op deze locatie terecht voor:

Team

Op deze locatie werken:

Foto’s

Impressie

Overname Fysiotherapie Rubenshoek

Na bijna 37 jaar fysiotherapie in de Haagse Schilderswijk, heeft Marleen Sibeijn haar praktijkhouderschap, na ruim 32 jaar, per heden vol vertrouwen overgedragen aan de nieuwe praktijkeigenaren, Eric Jan van Daatselaar en Dario van Klaveren van Fysiofit Den Haag. Onder hun vleugels zet Marleen haar werkzaamheden in Gezondheidscentrum De Rubenshoek, als psychosomatisch gespecialiseerd fysio-/manueeltherapeut, voort. De naam van de locatie is gewijzigd in Fysiofit Rubenshoek. Voor Fysiofit is dit de tweede vestiging in de Schilderswijk. Door de samenvoeging met Fysiofit is de praktijk optimaal gepositioneerd in een lastige markt met een uitdagende toekomst voor de eerstelijns fysiotherapie. We kijken uit naar de samenwerking met Fysiofit in de Rubenshoek, om ons in gezamenlijkheid te blijven inzetten voor optimale gezondheid en welzijn van de wijkbewoners!

Diensten

U kunt op deze locatie terecht voor:

Team

Op deze locatie werken:

Foto’s

Impressie