Wij bieden fysiotherapie, oefentherapie en manuele therapie op 6 verschillende locaties in Den Haag aan. Zo is er altijd een locatie bij u in de buurt. Vind hieronder alle info over onze locaties.

In het prachtige statenkwartier kunt u ons vinden in Gezondheidscentrum Frankenslag. Omdat we met verschillende medische professionals onder één dak zitten werken we nauw samen om zo voor u de beste zorg te bieden.

Route

Contact

Uw therapeuten

Aan de Eisenhowerlaan kunt u ons vinden binnen Huisartsenpraktijk Statenkwartier. Door de korte lijnen met de huisartsen, praktijkondersteuners en andere medische professionals bieden we u de meest efficiënte en snelle zorg.

Route

Contact

Uw therapeuten

Aan de Amsterdamse Veerkade in Den Haag kunt u ons vinden in Gezondheidscentrum Veerkade. Onze fysiotherapiepraktijk in het centrum van Den Haag is al jaren een begrip. Met verschillende specialisaties in huis en een grote oefenzaal kunt u met vrijwel alle klachten bij ons terecht.

Route

Contact

Uw therapeuten

Fysiofit Den Haag heeft nauwe banden met Haagsche Hockeyvereniging HDM. Het is daarom ook bijna vanzelfsprekend dat we hier groot aantal behandelkamers en een grote trainingsruimte hebben. Voor zowel sportspecifieke klachten als reguliere therapie kunt u hier terecht. U hoeft geen lid te zijn van HDM.

Route

Contact

Uw therapeuten

Voor fysiotherapie in de Schilderswijk ben u bij Fysiofit aan het juiste adres. U kunt ons vinden in gezondheidscentrum Vaillantplein te Den Haag. We werken nauw samen met huisartsen en andere medische professionals om u zo goed en snel mogelijk te helpen.

Route

Contact

Uw therapeuten

Aan de Maurtiskade in Den Haag kunt u ons vinden in Caesar Fitness & Spa Resort. U kunt zich aanmelden bij de balie en een medewerker van Caesar zal u binnen laten. U vindt ons op de eerste verdieping aan de achterzijde van het pand. Let op: er is geen lift aanwezig. Mocht u minder mobiel zijn is het raadzaam om een afspraak te maken op een andere locatie.

Route

Contact

Uw therapeuten

Of dit nu gaat om revalidatie na een operatie, een leefstijl programma op aanraden van je huisarts of medisch specialist, of als je op eigen initiatief wilt werken aan je gezondheid en fitness. Wij hebben alle apparatuur, kennis en ervaring in huis om ervoor te zorgen dat jij jouw persoonlijke doelen behaalt.

Route

Contact

Uw therapeuten