Traumapatiënten hebben letsels opgelopen na een ongeval. Het kan gaan om verstuikingen of eenvoudige botbreuken, maar bijvoorbeeld ook om open breuken, wervelbreuken of bekkenbreuken.

Bij Fysiofit Den Haag werken therapeuten die aangesloten zijn bij Netwerk Traumarevalidatie Nederland en werken nauw samen met de multidisciplinaire teams van de aangesloten ziekenhuizen (de traumachirurg en de ziekenhuisfysiotherapeut) . Zo kan er tijdig bijgestuurd worden, zodat de behandeling optimaal verloopt.

Onze trauma specialisten

Het herstel na een (ernstig) trauma verloopt doorgaans in vier fasen: 1) de acute behandeling, 2) de revalidatiefase, 3) de adaptatiefase, en 4) de stabiele eindsituatie. Voor fysiotherapeuten is het tijdens de behandeling van traumapatiënten belangrijk om in elke fase van het herstel accuraat te handelen. Ervaren en geschoolde traumafysiotherapeuten zullen – binnen zekere marges – een schatting kunnen geven van zowel de duur als de uitkomst van het revalidatieproces van de traumapatiënt.

U bespreekt samen met de fysiotherapeut van Netwerk Traumarevalidatie hoe vaak u behandeld moet worden, dit kan variëren van 2-3 keer per week tot veel minder frequent als u in een stabiele- of afrondende fase van de revalidatie bent.

Maak een afspraak

Afspraken kunnen worden gemaakt via de telefoon of via ons online boekingssysteem. Afspraken per e-mail is helaas niet mogelijk (in verband met veiligheid). Wel kunt u uw gegevens achterlaten en dan bellen wij u terug.

Terugbelverzoek