Het David Spine Solution is een wereldwijde erkend, uniek en gepatenteerd concept dat zowel de mobiliteit als de kracht van de wervelkolom traint door nauwgelette controle van de lichamelijke aanpassingsprocessen. Het concept bestaat uit meerdere apparaten die allen gelinkt kunnen worden met de geavanceerde software-oplossing EVE. Het David Spine Solution kadert in een totaalbenadering: traditionele fysio, hef-en tiltechnieken, ergotherapie, stabilisatie… Bij het Concept hoort een grondige opleiding, licentie en ondersteuning vanuit de David Academy. 

Onze therapeut(en)

Het David Spine Solution bestaat uit meet- en trainingsapparatuur, waarbij op een wetenschappelijk bewezen manier de rug kracht en mobiliteit in kaart kan worden gebracht en vervolgens getraind en versterkt kan worden.
De David-toestellen zijn zo ontworpen dat je uitsluitend traint wat je moet trainen, doelgericht en op de juiste spieren/lichaamsdelen gericht. Compensatie met andere spieren en structuren is niet mogelijk, waarbij dus heel duidelijk de belasting en belastbaarheid van die spier, structuur of wervelkolom wordt getraind op kracht, mobiliteit, uithoudingsvermogen en coördinatie.

Via het touchscreen kan iedere beweging in kracht, herhalingen en mobiliteit gevolgd worden. Deze continue feedback geeft je en ook je begeleider/trainer constante informatie over het niveau van de training en de vorderingen van de patiënt.

Maak een afspraak

Afspraken kunnen worden gemaakt via de telefoon of via ons online boekingssysteem. Afspraken per e-mail is helaas niet mogelijk (in verband met veiligheid). Wel kunt u uw gegevens achterlaten en dan bellen wij u terug.

Terugbelverzoek